Uw vrije tijd

Reisverzekering

Met een reisverzekering gaat u zonder zorgen op reis want jammergenoeg kan ook in het buitenland iets gebeuren waar je niet op voorzien bent. Waar ook ter wereld, het is belangrijk dat u zo snel mogelijk geholpen wordt zonder dat u er een financiële kater aan overhoudt.

Wat doet de verzekering?

Zakenkantoor De Blieck biedt verschillende formules aan waarin u vrij bent te kiezen:

Annulatieverzekering

Ondanks al goede voorbereiding dient u omwille van ziekte of overmacht uw reis te annuleren. De annulatieverzekering zorgt er voor dat u uw geld van de reis niet kwijt bent en betaalt u ook de reeds gemaakte reservatiekosten terug.

Bagageverzekering

U bagage is verzekerd in geval van diefstal of verlies. U bent eveneens verzekerd als uw bagage beschadigd raakt bij een ongeval, diefstal of brand. In geval van vertraging vergoeden wij u de hoogstnoodzakelijke aankopen tot 350 euro zodat u in het buitenland niet zonder middelen bent.

Lichamelijke Ongevallen Reizen

Een ongeluk kom je liefst nergens tegen maar het is zeer onpraktisch wanneer je in het buitenland iets dergelijks meemaakt. Je spreekt de taal niet, je bent niet vertrouwd met het ziekenhuis en dokters. Uw mutualiteit biedt hier echter maar een beperkte verzekering.

Met de verzekering Lichamelijke Ongevallen Reizen bent u verzekerd voor ziekte of een ongeluk.

Enkele voordelen:

  • snelle bijstand van het slachtoffer, 24 uur op 24
  • vergoeding van de medische kosten zowel in het buitenland als de verdere kosten die oplopen in België
  • repatriatie van het slachtoffer en één medereiziger
  • vergoeding van de opsporings- of reddingskosten
  • psychologische bijstand bij een trauma