Waarom rechtsbijstand van Euromex ?

« Terug naar alle acties

Er zijn verzekeringen die iedereen heeft. Omdat het wettelijk verplicht is (zoals de BA Auto). Of omdat het nu eenmaal van gezond verstand getuigt.

Een nieuwe blinkende wagen wordt omnium verzekerd. Het risico in een ziekenhuis te belanden, wordt verzekerd via een hospitalisatieverzekering.
 
Aan dit lijstje van gezond verstand-verzekeringen moet ook de rechtsbijstandverzekeraar worden toegevoegd.
 
Want voor uw rechten opkomen, is niet altijd evident. Tot wie moet u zich wenden? Welke procedures moeten er gevolgd worden? En vooral … hoeveel gaat dat kosten?
 
Dé oplossing is de rechtsbijstandverzekering, die u toegang geeft tot het (ge)recht en u met raad en daad bijstaat.
 
Eén van die rechtsbijstandverzekeraars is Euromex. Als een ervaren verzekeraar oefent Euromex slechts één activiteit uit: het verdedigen van uw belangen met een deskundige juridische bijstand.
 
Al meer dan 60 jaar lang verleent Euromex rechtsbijstand aan particulieren, zelfstandigen, vrije beroepen en ondernemingen.Met succes, omdat wij kunnen terugvallen op ruime financiële middelen en een 90-tal gespecialiseerde medewerkers die elke probleemsituatie haarfijn weten in te schatten, uit te diepen en op te lossen.
 
In stresserende situaties is het goed om te weten dat er een verzekeraar bestaat die u met raad en daad kan bijstaan in het uitwerken van de best mogelijke oplossing.
 
Euromex biedt u polissen rechtsbijstand aan op alle gebieden van het leven: verkeer (zoals als bestuurder van een voertuig of als passagier of voetganger), woning, privé-leven, bedrijf, … Allrisk is daarbij meestal het kernwoord: alles wat niet specifiek is uitgesloten, is gedekt.
 
Wij werken daarbij samen met de professionele makelaar. Hij staat u bij met raad en daad.